Ulazak BiH u Evropsku uniju je put za budale. Oni koji su znali za zločine i genocid ’92. u Višegradu, Bratuncu, Vlasenici, Prijedoru, Ključu, Foči… su saučesnici tih zlodjela.

Kuda hodiš čovječe? Šta te vuče kasapinima? Šta je tebi?
Genocid u BiH se desio, organizovano i sinhronizovano, rukama Srba, a po odobrenju EU. Sve, baš sve su znali, u svakom pogledu, još juna i jula ’92.; Prijedor, Višegrad, Vlasenica, Bratunac, Sanski Most, Ključ, Foča,.. pa sve su znali i, dokazno, materijalno snimali i ostavljali u svoje arhive.
BiH se trebala umoriti i to rukama onih od kojih je tražila spas.

Rumunija i Bugarska, 2007. godine, sigurno, niti blizu nisu ispunjavale uslove, pa i Hrvatska i druge zemlje; Estonija, Latvija… Ove zemlje su uskočile, lahko, u EU, jer to je interes katoličkog nacionalizma koji ne želi u tom dijelu, nikako, državu u kojoj su većina muslimani.

Logori, ubijanja, silovanje, paljenje, GENOCID… nije bilo dovoljno nama u BiH, da progledamo i da znamo gorku ISTINU.

Uvlačeći se Evropi u dupe, mi gazimo svoju bol, svoju tragediju i time postajemo NIŠTA i NIKO.

Sramotno, do kraja glupo i bolno, prema svemu što smo prošli.
Odgovor nemamo, nikakav, ni u kom pogledu.

Strah onih koji su vani da će ih istjerati iz EU je neopravdan, nerealan i nemoralan, jer sigurno ih niko neće istjerati iz tih Evropskih zemalja, jer su posebno daroviti, a njihova radna usluga jeftina.
Tu su Turci, Pakistanci, Indijci i svi drugi koje koriste kao radnu snagu koja gradi Evropu. Oni razumno izrabljuju, svjetskim poretkom, tu snagu.
EU mrzi BiH, a dokaz je, svaki dan višestruk, u svakom pogledu, na svakom dijelu naše domovine.

Silovatelji, ubice, palikuće i genocidaši su na vlasti u srcu Evrope, a to su činili muslimanima i samo zbog toga im je opravdano.

Vrata Evrope su svima iz Bosne i Hercegovine otvorena, kao jeftinoj radnoj snazi, ali nikao kao državi koja ima svoj suverenitete i integritet.

Kuda ideš dobri čovječe?
Ideš na put kojim se nikad, nigdje, neće stići.

Put u nigdje je ludost, s toga probudi se, otrijezni se i ustani.

Svoj dom, svoju porodicu, svoju državu podiži svojim rukama i raduj se samo onima koji se raduju tebi.
Nikad, a možda ni tad, neće nas htjeti oni koji su nam priredili GENOCID.

Izlaz Bosne i Hercegovine  u bolje sutra je preko okeana i u saradnji s onima koji su nas podržali onda kad je bilo najgore, a to je SAD.
BiH treba Joe Biden-a, ali joj trebaju i oni koji umiju razgovarati s njim, a takvih danas ne vidim u ovoj političkoj strukturi.

Potrebno je političko pospremanje, svih nas, samih sa sobom.

Svakako da SAD zna ulogu KOS-a i JNA u BiH, s toga je jasno da pregovarante, u ime BiH, u ime naroda, tek treba naći, a među ovim ih nema.

Kuda ideš, čovječe?
Pa jesi li lud da ideš putem koji vodi; nigdje.
Probudi se.

akifagic.com

Related Posts

MILORAD DODIK SIGURAN U SEBE: “Prije će Schmidt otići iz Bosne i Hercegovine, nego ja u zatvor

On je ocijenio da je loše po BiH što jedan dio međunarodne zajednice misli da intervencionizmom mogu da riješe neke stvari.   Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske…

Aleksandar Vučić se obratio nakon dešavanja na Kosovu: Jedan od najtežih dana za Srbiju od 2004.

Govorićemo samo ono što se dogodilo, zatim ćemo dati ocjenu svega toga. U ime Srbije, ali govoriti i o svim drugim stvarima, rekao je Aleksandar Vučić.  …

UŽAS U ZAVIDOVIĆIMA: U pekari pronađena dva beživotna tijela

  U večernjim satima u Zavidovićima se dogodio tragičan slučaj u kojem su u jednoj od pekara u ovom grada pronađena dva beživotna tijela, potvrđeno je iz…

STIŽU POHVALE ZA KOSOVSKU POLICIJU: Napadači dovedeni u policijsku stanicu

Predsjednica Kosova Vjosa Osmani oglasila se na društvenim mrežama gdje je dala punu podršku pripadnicima kosovske policije koja se od ranih jutarnjih sati bori sa tridesetak napadača…

Vojni analitičar o incidentu na Kosovu: Bosna i Hercegovina će sasvim sigurno uslijediti nakon ovoga

KFOR naravno samo ‘prati situaciju‘ što će reći da bi i EUFOR na isti način reagovao na slična dešavanje u BiH. Trojica napadača na Kosovu su ubijena,…

KO ĆE KOGA: Kakvu sudbinu Schmidtu predviđa Dodik?

Šta bi značilo usvajanje deklaracije o suverenosti Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske izjavio je danas u Mostaru da će iz BiH prije otići Christian Schmidit, kojeg Republika…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)