POJAVIO SE VIDEO IZ BANJA LUKE – ŽENA UHVATILA MUŽA PROFESORA SA STUDENTKINJOM

 

Skandal potresa Pravni fakultet u Banjoj Luci, jer je navodno profesor varao svoju ženu sa studentkinjom, a ona ih je uhvatila u prevari.

Viši asistent na jednom od fakulteta Univerziteta u Banjaluci NJ.J. našao se pod policijskim provjerama nakon što su se u javnosti pojavile informacije da je bio žrtva fizičkog napada, i to nakon što ga je supruga uhvatila u prevari sa studentkinjom istog fakulteta S.M

Prema informacijama koje su dospjele u javnost, u kancelariji pomenutog asistenta pojavila se supruga, koja je i načinila snimak koji je ekspresno počeo da se širi društvenim mrežama i popularnim aplikacijama.

Kako Alo nezvanično saznaje, on je navodno napadnut nakon što je zatečen u preljubi s ljubavnicom

Nedugo nakon toga je društvenim mrežama, a i pojedinim aplikacijama počeo da se širi snimak njega sa studentkinjom, kao i fotografije na kojima se vidi polomljeno staklo u kancelariji, a na pojedinim djelićima se nalazi i krv. Iz PU Banja Luka kažu da im napad nije prijavljen, ali da su pokrenute određene provere.

  • Na osnovu snimka koji se pojavio u javnosti policija je pokrenula provjere kako bi se utvrdile sve okolnosti i autentičnost snimka, nakon čega će, po potrebi, biti obaviještene nadležne institucije – navode u PU Banja Luka.

Nakon što se društvenim mrežama ovih dana dijelio snimak nedoličnog ponašanja asistenta Pravnog fakulteta NJ.J. iz Univerziteta u Banja Luci kažu da bi NJ.J. mogao da bude suspendovan.

Kako su za Mondo rekli, Univerzitet u Banja Luci je upoznat sa slučajem koji se odnosi na nedolično ponašanje višeg asistenta na Pravnom fakultetu NJ. J.

Nakon što rektor Univerziteta u Banja Luci dobije zvaničnu potvrdu o svim činjenicama od strane Pravnog fakulteta, NJ. J. će odmah biti suspendovan sa radnog mjesta i udaljen iz nastavnog procesa, te će se protiv njega provesti postupak pred Etičkim komitetom Univerziteta u Banja Luci i disciplinskom komisijom – naveli su iz Univerziteta.

Naglasili su da navodi da je NJ.J. u neprikladne svrhe koristio prostorije ove ustanove nisu tačni, te da se sporni slučaj nije desio u prostorijama Univerziteta u Banja Luci.

  • Takođe, naglašavamo da Univerzitet u Banja Luci osuđuje svaki oblik nedoličnog ponašanja zaposlenih, te će preuzeti sve potrebne mjere i radnje u cilju zaštite integriteta Univerziteta, kao i svih studenata i zaposlenih – rekli su u Univerzitetu u Banja Luci.

 

Related Posts

UZBUNA U DODIKOVIM REDOVIMA: „Ne smijemo dozvoliti nestanak Republike Srpske…

Republika Srpska je svetinja, garant postojanja srpskog naroda na ovim prostorima i ne smijemo dozvoliti njeno ukidanje, rekla je predsjednica Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca…

NOVE LAŽI MILORADA DODIKA: „Iz Sarajeva je protjerano 150.000 Srba. Morali su da ostave sve drugima…“

Manifestaciju je svečano otvorio predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik. U Budimpešti je svečano otvorena manifestacija “Srpski dani”, ali niti ta kulturna manifestacija nije prošla bez skandala…

Koliko daleko može Milorad Dodik? – Tragične zablude, bajke i siguran put u sudnicu

Nije ni završio Sabor na kojem je Milorad Dodik ponovo postao predsjednik SNSD-a, a stigle su mu poruke da raspada Bosne i Hercegovine nema. BiH će jedinstvena…

SARAJEVO TRN U OKU: Poruka Dodika iz Mađarske je nastavak laži

Budimpešti je svečano otvorena manifestacija “Srpski dani”, ali niti ta kulturna manifestacija nije prošla bez skandala u režiji Milorada Dodika. Manifestaciju je svečano otvorio predsjednik bh. entiteta…

Milorad Dodik, borac za suverenu Bosnu i Hercegovinu?

Lider SNSD-a Milorad Dodik predlaže deklaraciju o suverenosti Bosne i Hercegovine, ali to uslovljava „odlaskom stranaca“. Analize pokazuju da se iza te inicijative krije pokušaj disolucije BiH….

ZNAČAJ DRŽAVNE IMOVINE: GARANCIJA OPSTOJNOSTI BOSNE I HERCEGOVINE

Osim nekoliko odluka Ustavnog suda Bosne i Hercegovine i Zakona o zabrani raspolaganja državnom imovinom nemamo niti jedan propis koji definiše ili štiti državnu imovinu. Više nego…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)